EETCAFE AMON EINDHOVEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 135 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafe Amon Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

3 jan 2024 om 22:33 bestelling was tijd geleverd, eten was erg lekker en de frietjes super crunchy
23 dec 2022 om 21:08 Verkeerde bestelling gekregen, personeel kwam onverschillig en aan de telefoon over... dachten niet mee aan een oplossing. Jammer... kerstperiode zal ongetwijfeld hectisch voor ze zijn.
4 dec 2022 om 19:19 Ik heb verkeerd bestelling gekregen. Het het restaurant is niet goed. Ik belde en hij deed niets en zei dat het niet de schuld van het restaurant was.
29 nov 2022 om 21:02 Snel lekker & warm
8 nov 2022 om 21:48 Niet bijzonder… Weinig vlees terwijl een broodje €7,- kost.
26 sep 2022 om 8:20 Blijkbaar krijg je geen saus meer standaard meegeleverd bij je kapsalon, dus had ik er alvast extra bijbesteld omdat dit er de vorige keer niet bij zat, anders zat ik weer zonder saus. Pizza was verbrand aan de onderkant. Echt achteruitgegaan.
11 sep 2022 om 20:57 €27.25 betaald voor een kipsaté met een klein lepeltje saté erop, Frieten zo slap als een dweil. Kapsalon met geen salade erop zoals het hoort, Frietjes ook zo slap als een dweil, Misschien een halve plakje kaas erop, Ze moeten zich schamen!!
11 sep 2022 om 0:07 Optijd bezorgd, gewoon goed eten, maar hoezo krijg ik geen saus bij mijn kapsalon? Zit er toch standaard bij?
21 aug 2022 om 21:20 Delícia de kapsalon (um dos melhores de Eindhoven). E o molho de alho…. delícia!
5 aug 2022 om 19:51 alles had een goede smaak en er was meer dan genoeg
27 jun 2022 om 17:36 My drink was nog delivered. Also no sauce delivered with my kebab. Waited 90 minutes
14 apr 2022 om 19:35 Het was lekker en de service was super. Alleen hadden we een pizza met olijven erop besteld en die waren nergens te vinden Ik vond het erg jammer want de pizza die ik had besteld is wel lekkerder met de olijven erbij...